Veelgestelde VragenHoe lang duurt het verzenden normaal gesproken?
Nadat wij jouw betaling hebben ontvangen, nemen we jouw bestelling in behandeling, verpakken we het en verzenden we het pakket via PostNL met een track & trace verzending zonder handtekening naar jouw adres. We versturen pakketten over het algemeen tussen 1 en 3 werkdagen na ontvangst van de betaling. 

Hoe kan ik mijn pakket retour sturen?
Een bestelling van Afdeling Contact kan binnen 14 dagen na ontvangst worden geretourneerd mits de producten in originele staat verkeren. Wij storten geen geld terug als deze niet in originele staat verkeren. In originele staat betekent ongedragen, ongewassen, geen beschadigingen en in originele verpakking met label. De kosten voor het retour verzenden zijn voor rekening van de klant. Kijk voor meer informatie op de pagina Verzending & Retour.

Kosten retour zenden
De kosten voor het retour verzenden van een Afdeling Contact bestelling zijn voor de klant en worden niet betaald door Afdeling Contact. De kosten van de originele verzending en verpakking worden niet teruggestort als je een retour verzending hebt gedaan. Alle terug te storten bedragen zijn minus de kosten van het verzenden en verpakken.

Privacy & Cookiebeleid
Jouw privacy is een belangrijk onderdeel van onze relatie met onze bezoekers. Het beschermen van je privacy is slechts een klein onderdeel van onze missie om een veilige web omgeving te bieden. Alle door de gebruiker aan Afdeling Contact verstrekte persoonsgegevens zullen als vertrouwelijke informatie worden beschouwd en worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Kijk voor meer informatie op de pagina Privacy & Cookiebeleid

Eenvoudig bestellen

In drie simpele stappen

Retour

Stuur binnen 14 dagen retour

Veilig betalen

Beveiligde online betaling

Vragen?

Contact ons ...