Over ons


Mensen

Afdeling Contact wil met woorden mensen in het écht verbinden. We zijn een sociaal merk, dat gelooft in de kracht van écht contact en de impact van woorden.

Shirts

Wij maken shirts, sweaters en hoodies met een verbindende boodschap, waarmee je omkijkt naar de mensen om je heen en écht contact maakt.

Iedereen

Afdeling Contact is voor iedereen, die écht contact belangrijk vindt.

Mobiel

Iedereen is tegenwoordig online. We zitten met z’n allen maar wat druk te typen en swipen op onze beeldschermpjes. En logisch, want digitaal is ook heel makkelijk. Wij, van Afdeling Contact, maken er zelf ook gebruik van.

Oog

Toch vergeten we daardoor ook al heel snel de échte wereld om ons heen. En daar komt bij dat mensen online niet altijd even lief voor elkaar zijn.

Vrede

Afdeling Contact wil de wereld een handje helpen om ook offline te blijven verbinden en mensen inspireren om op respectvolle wijze met elkaar om te gaan. En daarom hebben we de contacttruien en -shirts ontworpen. Met als doel mensen in het écht te verbinden met woorden.

Online

Goed om te weten trouwens dat we niet anti-online zijn, maar het draait om de juiste balans. Toen we zelf bewuster gingen schakelen tussen online en offline werden we daar echt blijer van. Wat we maar zeggen willen: kies je online momenten bewust, wanneer het handig of nodig is. En geniet volop van echte ervaringen in een rijk en geïnspireerd offline leven! Maak eens een praatje, groet een voorbijganger of ga weer eens langs bij je oma.

Duurzaam

De shirts en truien van Afdeling Contact worden duurzaam en verantwoord geproduceerd met de meest mogelijke aandacht voor de makers en het milieu. De shirts zijn van hoogwaardig, 100% biologisch katoen. Het materiaal van de hoodies en sweaters is een comfortabele mix van 85% biologisch katoen en 15% gerecycled polyester.

Afdeling Contact is voorstander van dat mensen weer én meer écht contact maken. Wij vinden hierin wederzijds respect belangrijk. Afdeling Contact maakt zich sterk voor een oprechte kus, knuffel, boks of ander gebaar – met wederzijdse toestemming! Grensoverschrijdend gedrag, in welke vorm dan ook, keuren we natuurlijk ten allen tijde af.

Pijl

Oh ja, en met de truien en shirts van Afdeling Contact kun je ook op gepaste afstand contact maken, want het woord staat symbool voor wat je anderen wilt geven zonder dat je het hoeft uit te voeren. En een praatje is natuurlijk ook al écht contact. Het is aan jou!

Afdeling Contact

Afdeling Contact verbindt in het écht!

Eenvoudig bestellen

In drie simpele stappen

Retour

Stuur binnen 14 dagen retour

Veilig betalen

Beveiligde online betaling

Vragen?

Contact ons ...